PSD: E GJITHË OPOZITA DUHET TË MARRË PJESË NË REFORMA

Për procesin e përgjithshëm të reformave, do të ishte keq nëse e gjithë opozita nuk do të merrte pjesë në të, pasi ajo do të linte hapësirë për mundësinë e një marrëveshje midis Partisë Demokratike të Socialistëve dhe Frontit Demokratik mbi ndryshimet në Kushtetutë, vlerësuan nga Partia Social Demokratike e Ranko krivokapiq.

Anëtari i kryesisë së kësaj parti Ivan Vujoviq, mendon se thelbi i punës në komisionin e përkohshëm të kuvendit duhet të jetë një përpjekje për të përmirësuar ambientin e përgjithshëm zgjedhor duke reformuar legjislacionin zgjedhor dhe legjislacionet tjera.

“E jo që përmes dyerve të vogla, përmes ndryshimit të Kushtetutës, të ndryshohen udhëzimet kyçe të Malit të Zi, qytetarë”, tha Vujoviq

SHARE