NË QENDRËN KLINIKE TË MALIT TË ZI NDËRPRITEN VIZITAT AMBULANTORE

Në Qendrën Klinike të Malit të Zi, për shkak të situatës aktuale epidemiologjike të shkaktuar nga infeksioni i koronavirusit, ekzaminimet ambulatore do të pezullohen për një javë, duke filluar nga 21 Shtatori, njoftoi QKMZ. Siç shpjeguan ata, pezullimet i referohen të gjitha ekzaminimeve të planifikuara specialiste, subspecialiste dhe radiologjike (ekzaminime me ultratinguj, CT dhe MR), përveç pacientëve që kërkojnë kujdes urgjent. “Në mënyrë që të parandalohet përhapja e mëtejshme e epidemisë, Qendra Klinike do të marrë të gjitha masat e nevojshme, për të cilat qytetarët do të informohet në kohën e duhur”, thuhet në deklaratë. Ata edhe një herë u bënë thirrje qytetarëve që të respektojnë masat e rekomanduara, kryesisht të mbajnë një maskë mbrojtëse, të mbajnë distancën fizike dhe sociale dhe higjienën e duarve.

SHARE