NË DY VITET NE VAZHDIM MË PAK PUNONJËS NË AEROPORTET E MALIT TË ZI

Drejtori Ekzekutiv i Aeroportit të Malit të Zi, Goran Jandreoski, tha se në dy vitet e ardhshme numri i punonjësve në kompani mund të optimizohet, sepse kanë interesa të përditshme tek punëtorët për përfundimin e marrveshjes së punës. Që kur u bë kreu i kompanisë ai thotë se është më i shqetësuar për infrastrukturën. “Ka njerëz dhe staf që kanë kapacitet për të bërë punën e tyre, duhet vetëm motivim për të arritur qëllimet. Ajo që më shqetëson më shumë është infrastruktura. Ky është fokusi im, dhe në periudhën e ardhshme, kur të mbarojë sezoni, atje do të jetë një periudhë e aktiviteteve të mëdha ndërtimore.Podgorica dhe riparimi i çatisë në Tivat,” theksoi Jandreoski në programin e mëngjesit të TVMZ. Ai tha se është e pashmangshme që numri i të punësuarve që shërbejnë për dy aeroporte  të jetë më i lartë se sa nevojitet për kapacitetin  dhe numrin e udhëtarëve “Numri real është 430 deri në 450 punonjës për tipin e organizimit të Aeroportit të Malit të Zi. Detyra e menaxhmentit është t’u japë të gjithë punonjësve një punë dhe të negociojë me ata që duan të largohen nga kompania. Ky është një proces që mund rezultojnë në dy vjet në Aeroportet e Malit të Zi,” shtoi ai. Ai kujton se Aeroporti i Podgoricës ka qenë gjithmonë strategjik dhe se pozicioni i tij nuk është i rastësishëm. Duke folur për Terminalin 2 në Aeroportin e Tivatit, ai thotë se është përcaktuar që ai terminal duhet të jetë gati për sezonin e ardhshëm.

SHARE