FILLON ASFALTIMI I RRUGËS NGA BJESHKA E KORITËS DERI NË DELAJ

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, përmes një njoftimi në “Facebook” bëri me dije që edhe një aks rrugor me rëndësi të madhe për mbarë Malësinë dhe me gjërë, ka filluar të asfaltohet nga bjeshka e bukur e Koritës, në Malësi deri në Delaj. Siç shkruan Gjeloshaj, për pjesën e parë vlera e projektit është 275 mijë euro që po e realizon kompania Eurozoks, mbështetur në kontratën me komunën e Tuzit.

SHARE