INSTITUTI: 73 RASTE TË REJA, 2 VIKTIMA

Dy persona vdiqën nga efektet e virusit corona, ndërsa 73 raste të tjera të infeksionit u konfirmuan, tha ISHP. Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik të Malit të Zi, laboratorë të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të ri të koronavirusit përfunduan analizën dje dhe paraqitën rezultate në Institutin për 1,327 mostra të koronavirusit të ri. Deri në orën 15:00, raportohet se janë shëruar 98 pacientë. Numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 1,314.

SHARE