DITË PUSHIMI MË 21 DHE 22 MAJ

Me rastin e festës së ardhshme shtetërore të Ditës së Pavarësisë së Malit të Zi, ditët jo-pune do të jenë e premtja, 21 maj dhe e shtuna, 22 maj. Ministria e Zhvillimit Ekonomik informoi se, bazuar në Ligjin për Shtetin dhe Festat e Tjera, Dita e Pavarësisë festohet më 21 dhe 22 maj. “Organet shtetërore, organet e vetëqeverisjes lokale, institucionet publike, ndërmarrjet publike dhe subjektet e tjera që kryejnë veprimtari me interes publik janë të detyruar të sigurojnë kryerjen e aktiviteteve gjatë pushimeve, ndërprerja e të cilave mund të ketë pasoja të dëmshme për qytetarët ose shtetin,” thekson Ministria e Zhvillimit Ekonomik.

SHARE