PROVIMI GJYSMË-MATURËS U SHTY PËR NJË DITË

Testi i njohurive eksterne në fund të ciklit të tretë të shkollës fillore, provimi i gjysmë-maturës, u shty për një ditë, njoftuan nga Qendra e Provimeve.

Provimet do të mbahen sipas këtij orari:

  1. Provimi në gjuhën dhe letërsinë malazeze-serbe, boshnjake, kroate / gjuhë shqipe dhe letërsi të mërkurën, 27 maj;
  2. Provimi i matematikës të enjten, 28 maj;
  3. Provimi me lëndë zgjedhse të premten, 29 maj.
SHARE