GJYKATA E LARTË PA KANDIDAT PRESIDENCIAL

Në seancën e përgjithshme të Gjykatës Supreme të Malit të Zi nuk u përcaktua sot një kandidat për kryetar të asaj gjykate, sepse asnjë nga aplikantët nuk mori mbështetjen e nevojshme prej dy të tretave. Ata thanë se është biseduar me kandidatët që kanë aplikuar për postin e kryetares së Gjykatës Supreme të Malit të Zi, gjyqtaren e Gjykatës Supreme Millenka Zhizhiq dhe gjyqtaren e Gjykatës së Apelit Ana Vukoviq.

SHARE