Fuqitë e fshehura të shenjës së Demit, sipas një astrologu

Shenja juaj e zodiakut është e pajisur me forcat dhe aftësitë e veta që ju dallojnë nga pjesa tjetër e shenjave të zodiakut.

Kur bëhet fjalë për Demin kokëfortë, objektiviteti dhe qëndrimi i tyre me këmbë në tokë janë vetëm disa arsye pse ata e kalojnë jetën me besim. Demi i qëndrueshëm dhe i fortë njihet për aftësinë e tij për të qëndruar i fortë gjatë fatkeqësive, por këto shenja praktike të tokës kanë gjithashtu disa aftësi sekrete në dispozicion të tyre.

Të mësosh fuqitë e fshehura të shenjës së zodiakut të Demit është më shumë se një mënyrë për të festuar aftësitë e tyre – ju gjithashtu mund të kanalizoni vullnetin e tyre të qëndrueshëm dhe ta zbatoni atë në jetën tuaj.

Për të vlerësuar plotësisht fuqitë e fshehura të Demit, ju ndihmon të njihni disa nga zakonet dhe cilësitë e tyre të dukshme. Demi është një shenjë e tokës, që do të thotë se ata janë praktik dhe kanë një mënyrë reale për t’i parë gjërat. Kjo është arsyeja pse ata tërhiqen nga gjërat materiale dhe vlerësojnë paratë dhe karrierën e tyre.

Dëshira e tyre për stilin e jetës së shtrenjtë është falë planetit të tyre në pushtet Venus, i cili qeveris bukurinë, paratë dhe dashurinë. Si një nga tre shenjat fikse të zodiakut , ata e vlerësojnë stabilitetin, por priren të vendosen në mënyrat e tyre. Pasi ata kanë një ide ose pozicion për diçka, u duhet shumë që të lëkunden ose të ndryshojnë mendje, por gjithashtu i bën ata tepër besnikë.

Vazhdoni të lexoni për fuqitë e fshehura të një Demi:

Janë gjeni strategjikë

Si shenja tokësore, Demat pëlqejnë t’i shohin gjërat në mënyrë objektive. Vendasit e shenjës së tokës janë në gjendje të ndajnë plotësisht emocionet e tyre nga situata në fjalë, në mënyrë që të gjejnë zgjidhje. Aftësia e tyre për të racionalizuar u lejon atyre të shohin përmes mjegullës së emocioneve ose forcave të jashtme në mënyrë që të kryejnë punën.

Kjo është veçanërisht e vërtetë kur bëhet fjalë për paratë, pasi ato udhëhiqen nga shtëpia e dytë e financave dhe e sigurisë. Demat janë në gjendje të peshojnë rrezikun dhe të vendosin lëvizjet më të mira për të bërë në mënyrë që të maksimizojnë fitimin ose zgjidhjen më të mirë të mundshme.

Janë paqeruajtës

Demi udhëhiqet nga Venusi  planeti që drejton dashurinë dhe harmoninë. Sunduesi i tyre planetar ndikon në një mënyrë të madhe te Demi, duke i bërë ata të aftë për të mbajtur ekuilibrin në të gjitha fushat e jetës. Demi kanë nevojë për stabilitet, falë modalitetit të tyre fiks dhe sundimtarit të shtëpisë së dytë.

Në vapën e konfliktit, ju gjithmonë mund të mbështeteni te Demi për të mbështetur të tjerët dhe për të sjellë paqe në situata.

Janë alkimistë

Për shkak se shenjat e zodiakut të Demit janë të motivuara nga bota materiale, ata dinë se si ta shndërrojnë plumbin në ar – në mënyrë figurative, natyrisht. Ata janë punëtorë të zellshëm që zotërojnë njohuritë për të përfituar nga aftësitë e tyre dhe për të maksimizuar pasuritë e tyre përmes vështirësive anësore, të ardhurave pasive ose investimit. Për më tepër, ndikimi i tyre Venusian e bën atë që ata t’i kushtojnë vëmendje luksit dhe do ta drejtojnë energjinë e tyre për t’i bërë realitet fantazitë e tyre bujare. /Telegrafi/

SHARE