Rëndësia e zbukurimit të dhomës së gjumit, këto dizajne të çarçafëve i bëjnë më të bukura

Sigurisht që krahas dizajnit të dhomës së gjumit, vëmendje të veçantë marrin gjithmonë edhe çarçafët.

Nëse ata nuk janë në sinkron me dukjen e dhomës, atëherë dizajni i dhomës së gjumit nuk vlen.

Megjithatë për t’iu përshtatur atmosferës pranverore në ardhje, këta çarçfarë janë një ide e shkëlqyer për rregullimin e dhomës së gjumit.

Nga dizajner e errëta e deri te ato më të çiltrat, këta çarçafë do të zbukuronin dhomën e gjithësecilit.

Brendi “Brandslux” ka prezantuar disa nga modelet e reja dhe më në modë të momentit, të cilat do të ishin zgjidhja e ideale e çdo çifti për dhomën e tyre të gjumit.

Brandslux që me seli ndodhen në Dardani, kanë njoftuar hapjen e pikës së radhës të shitjeve në Fushë-Kosovë këtë të premte. /Telegrafi/

SHARE