TRI DITË JO PUNE PËR KRISHTLINDJE

Me rastin e festës së ardhshme fetare të Krishtlindjes, për punonjësit e besimit katolikë, ditë jo pune do të jene me 24, 25 dhe 26 dhjetor. Sipas Ministrisë së Punës, në bazë të Ligjit për festat fetare, besimtarët katolikë kanë të drejtë të pushim me pagese për të festuar festën fetare në naten dhe ditën e Krishtlindjes.

SHARE