GJUKANOVIQ: MBËSHTESIM ÇDO INICIATIVË PËR NDËRRIM TË QEVERISË

Partia Demokratike e Socialistëve ka një qëndrim negativ ndaj punës së qeverisë dhe do të mbështesë çdo iniciativë për ndërrimin e saj, tha kreu i PDS-së Millo Gjukanoviq. Në një konferencë për shtyp, Gjukanoviq tha se kishte dëgjuar nga një politikan opozitar se një iniciativë e tillë do të procesuohet. “Ne mendojmë se duhet të ishte bërë dje, jo disa ditë më vonë,” tha Gjukanoviq. Ai shtoi se synimi i PDS-së nuk është vetëm që fillojë nisma, por edhe të ketë sukses. “Prandaj do të dalim me një iniciativë për të cilën po mendojmë, në mënyrë që të jetë e suksesshme në momentin që do të përpunohet”, tha Gjukanoviq. I pyetur për të komentuar aferën nga Shqipëria në të cilën ai përmendet, Gjukanoviq ka thënë se është informuar se Prokuroria Speciale ka ngritur një rast në lidhje me këtë. “E pres me padurim atë dhe veprimin efikas të Prokurorisë Speciale, si gjithmonë do t’i përgjigjem thirrjes së çdo organi shtetëror sepse dua të jap një shembull se si duhet të veprojmë nëse duam të vendosim një shtet ligjor efektiv”, tha Gjukanoviq.

SHARE