COVID 19: 403 RASTE TË REJA, 10 TË VDEKUR

In this handout photo released by the University of Oxford samples from coronavirus vaccine trials are handled inside the Oxford Vaccine Group laboratory in Oxford, England Thursday June 25, 2020. Scientists at Oxford University say their experimental coronavirus vaccine has been shown in an early trial to prompt a protective immune response in hundreds of people who got the shot. In research published Monday July 20, 2020 in the journal Lancet, scientists said that they found their experimental COVID-19 vaccine produced a dual immune response in people aged 18 to 55. (John Cairns, University of Oxford via AP)

Në 24 orët e fundit në Mal të Zi janë regjistruar 403 raste të reja me Covid 19, si dhe 10 viktima nga kjo sëmundje, prej moshës 60 deri në atë 82 vjeçare. Numri më i madh i rasteve u regjistrua në Podgoricë 147, Nikshiq 71, Herceg Novi 29, ndërsa në Tuz u regjistruan 2 raste. Gjatë kësaj kohe u shëruan 558 të infektuar. Rastet aktive janë 4389, nga të cilët 33 në komunën e Tuzit.

SHARE