Buzëkuqi në thonj është obsesioni i ri i stilistëve të manikyrit

Në fillim praktikojnë minimalistet që pëlqejnë nuancat neutrale të thonjve.

Për një dukje të butë, romantike në thonjtë tuaj, zgjidhni një manikyr me shtesë të së kuqes.

Këtë vit, duket se do të dominojë një tjetër manikyr interesant – thonjtë me ngjyrë të kuqe.

Domethënë, bëhet fjalë për thonjtë, dukja e të cilëve është frymëzuar nga dukja dhe tekstura e një produkti tjetër kozmetik – të skuqjes, transmeton Telegrafi.

Në një kombinim të butë të nuancave rozë dhe nudo, thonjtë e dekoruar kështu do të pushtojnë mbi çdo adhurues të një dukjeje romantike, por dhe minimalistet estetike që pëlqejnë nuancat neutrale në thonjtë e tyre.

I mrekullueshëm në të njëjtën kohë, por edhe shumë elegant, ky manikyr me buzëkuq fitoi profilet në Instagram të ekspertëve të bukurisë, salloneve të bukurisë dhe trendeve.

Ky manikyr është në thelb një kombinim i nuancave më të errëta dhe më të lehta të rozës që bashkohen në thonjtë në një efekt ombre.

Sekreti i veçantisë së këtij manikyri është se ju aplikoni butësisht ngjyrën tuaj të preferuar me një furçë midis shtresave të llakut të pangjyrë ose qumështor dhe kështu vendosni vetë se cilën nuancë rozë dëshironi.

SHARE