NGA E HËNA, VAKSINIMI I QYTETARËVE TË KOMUNËS SË TUZIT

Komuna e Tuzit njofton qytetarët që nga dita e hënë, më 22 mars, do fillojë vaksinimi i qytetarëve të Komunës së Tuzit kundër (COVID-19). Të gjithë të interesuarit për marrjen e vaksinës duhet paraprakisht të lajmërohen në numrin e telefonit 1717. Vaksinimi do të bëhet në shtëpinë e Shëndetit në Tuz, ku përparësi në vaksinim kanë të moshuarit dhe personat që do të lajmërohen të parët, në numrin e telefonit të paraqitur 1717.

SHARE