GJELOSHAJ URON 14-VJETORIN E PAVARËSISË SË REPUBLIKËS SË KOSOVËS

Kryetari i komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, përmes rrjetit social „Facebook“ ka uruar qytetarët e Republikës së Kosovës me rastin e 14-vjetorit të pavarësisë. Në postimin e plotë të Gjeloshajt thuhet: „Urime dhe Gëzuar Ditën e Pavarësisë Republika e Kosovës! Lavdi e respekt të përjetshëm për dëshmorët e Lirisë si dhe të gjithë që kontribuan për pavarësinë!“

SHARE