QË NGA MESNATA EUROSUPER 98 DHE NAFTA DO TË KUSHTOJNË MË LIRË

Eurosuper 98, Eurodiesel dhe nafta për ngrohje do të jenë më të lira nga mesnata për një cent, ndërsa çmimi i Eurosuper 95 nuk do të ndryshojnë, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale. Çmimi i Eurosuper 98 do të jetë 1.41 euro në 15 ditët e ardhshme. Eurodiesel dhe nafta për ngrohje do të kushtojnë 1.19 euro dhe 1.17 euro. Eurosuper 95 do të kushtojë 1.38 euro si më parë.

SHARE