BE-ja MBYLL KUFIJTË ME MALIN E ZI

Këshilli i BE-së ka miratuar një listë të rishikuar të vendeve, qytetarëve të të cilëve u lejohet të udhëtojnë në BE, i cili nuk përfshin Malin e Zi.

Përveç Malit të Zi, as Serbia nuk është në listë.

Lista thuhet se do të ndryshojë dhe do të rishikohet çdo dy javë.

Lista përfshin: Algjerinë, Australinë, Kanadanë, Gjeorgjinë, Japoninë, Marokun, Zelandën e Re, Ruandën, Koren e Jugut, Tajlandën, Tunizinë dhe Uruguajin.

Kur bëhet fjalë për Kinën, parimi i reciprocitetit pritet për atë vend.

SHARE