DEÇANI E PLAVA LIDHEN ME RRUGË, HOTI E VLERËSON PROJEKT TË RËNDËSISHËM PËR TROJET SHQIPTARE

Sot është përuruar asfaltimi i segmentit të parë të rrugës Deçan – Plavë.

Në ceremoninë me rastin e përurimit të rrugës prezent ishte edhe kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti.

Ai ka thënë se është i nderuar të marrë pjesë në përurimin e rrugës, ka njoftuar zyra e kryeministrit.

“Jam vërtetë i nderuar që në ditët e para të mandatit e përurojmë një projekt të rëndësishëm të qeverive të kaluara. Disa ministra me radhë kanë punuar në këtë projekt dhe jam shumë i nderuar që sot një pjesë të kësaj rruge e përfundojmë. Bashkë me ministrin e Infrastrukturës morëm obligimet për të quar më tutje këtë projekt të rëndësishëm për trojet shqiptare”, ka thënë kryeministri Hoti.

Hoti e ka vlerësuar rrugën “me rëndësi strategjike’, kurse “siguroi kryetarin e Komunës së Deçanit, se do të jenë së bashku për të quar deri në kufi këtë rrugë dhe bashkë me bashkëkombësit tonë matanë kufirit ta lidhin deri në destinimin e saj”.

SHARE