NESËR, DO TË MBAHET NË TUZ FESTIVALI “LAHUTA, OKARINA, POLIFONIA”

Komuna e Tuzit në bashkëpunim me Qendrën për zhvillimin e kulturës tradicionale, “Shkabat” nga Prishtina, nesër – 17 maj 2022, me fillim në ora 20, në QKI “Malësia”-Tuz, do të mbahet Edicionin lV, i Festivalit të Lahutës-“Lahuta, okarina, polifonia”. Në Festival do të marrin pjesë studiues dhe interpretues të njohur të instrumenteve mijëravjeçare shqiptare nga Shqipëria, Kosova dhe Malësia.

SHARE