DUKAJ: SË SHPEJTI PROPOZIMI I LIGJIT PËR QEVERINË

Ministri i Administratës Publike Marash Dukaj theksoi se në periudhën e ardhshme do ta propozojë Ligjin për Qeverinë. Siç ka shkruar ai në profilin e tij në Twitter, “Mali i Zi nuk ka një ligj për qeverinë, i cili në përputhje me sistemin tonë ligjor do të rregullonte pozitën, kompetencat dhe pozicionin e Qeverisë në sistemin e ndarjes së funksioneve qeveritare.“ Ai tha se Ministria e Administratës Publike tashmë ka ndërmarrë hapa të caktuar që në të ardhmen „në një proces gjithëpërfshirës, ​​propozoni një zgjidhje ligjore që do të jetë bazë për çdo ekzekutiv të ardhshëm për të kryer funksionin e tij në përputhje me praktikat dhe parimet më të mira të qeverisjes së mirë”.

SHARE