COVID-19 : 163 RASTE TË REJA DHE 9 VIKTIMA

Në Mal të Zi janë regjistruar 163 raste të reja me Covid 19, nga 1.255 analiza të kryera, njofuan nga ISHP. Gjatë kësaj kohe 9 përsona kanë humbur jetën nga mosha 38 deri në atë 88 vjeçare, në Nikshiq, Podgoricë, Kotorr dhe Tivar. Gjatë kësaj kohe raportohet për 330 të shëruar, kurse numri i rasteve aktive është 3.493.

SHARE