REGJISTRIMI DO TË ZGJASË DERI MË 28 DHJETOR

Kohëzgjatja e regjistrimit të popullsisë, amvisërive dhe banesave në Mal të Zi është shtyrë për 10 ditë, pra deri më 28 dhjetor, ka vendosur në një seancë telefonike Qeveria.

Në seancën e sotme, me pëlqimin e shumicës së anëtarëve, qeveria miratoi Dekretin për ndryshimin e Dekretit për përcaktimin e periudhës së regjistrimit të popullsisë, amvisërive dhe banesave dhe momentin referues të regjistrimit.

Me dokument zgjatja e regjistrimit u bë për 10 ditë, pra deri më 28 dhjetor.

SHARE