Shkencëtarët konstatojnë që kjo bimë ndërpret gërhitjen!

Nuk ka asgjë më të tmerrshme sesa kur partneri ynë në gjumin më të thellë dhe më të ëmbël na zgjon me gërhitje

Shumica e çifteve kanë problem me gërhitjen, mirëpo edhe me pakënaqësinë e partnerit i cili për këtë shkak nuk mund të fle gjumë.

Fatmirësisht shkencëtarët konstatojnë që me vendosjen e thjeshtë të bimës së caktuar në dhomën e gjumit mund të pengohet gërhitja, transmeton Telegrafi.

Gjykuar sipas hulumtimit të tyre, bima e ananasit, mund të jetë zgjidhje për gjumin e tmerrshëm.

Ekspertët e NASA-s theksojnë që kjo bimë prodhon më shumë oksigjen dhe përmirëson cilësinë e ajrit gjatë natës – dhe në atë mënyrë ndihmon gjumin e mirë dhe të qetë.

Në rast që nuk keni problem me gërhitjen, kjo bimë do t’ju sigurojë gjumë cilësor, por edhe do të zbukurojë hapësirën jetësore me elegancën tropikale. /Telegrafi/

SHARE