TË VOTOHET KËSHILLI I RI PROKURORIAL SA MË SHPEJT TË JETË E MUNDUR

Kryeministri Zdravko Krivokapiq i bëri thirrje shumicës parlamentare të votojë për Këshillin e ri Prokurorial sa më shpejt të jetë e mundur. Krivokapiq shkroi në Twitter se ditët e mëparshme treguan gjendjen e prokurorisë. Ai tha se Këshilli i ri Prokurorial duhet të votohet sa më shpejt të jetë e mundur. “I bëj thirrje shumicës parlamentare të ndalojë këtë farsë ligjore dhe të votojë Këshillin e ri Prokurorial sa më shpejt të jetë e mundur,” theksoi Krivokapiq.

SHARE