INSTITUTI: SHËNOHEN 211 RASTE TË REJA POZITIVE ME KORONAVIRUS

A laboratory worker places a test tube containing a patient's sample into a box during coronavirus detection tests in the virology research labs at UZ Leuven university hospital in Leuven, Belgium, on Friday, Feb. 28, 2020. China has kick-started a clinical trial to speedily test a drug for the novel coronavirus infection as the nation rushes therapies for those afflicted and scours for vaccines to protect the rest. Photographer: Geert Vanden Wijngaert/Bloomberg via Getty Images

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik, kanë përfunduar analizat e 764 mostrave për koronavirusin e ri, ku janë regjistruar 211 raste të reja pozitive të infektimit, ndërsa në Tuz është shënuar 1 rast. Nga rezultatet e fundit, në 24 orët e fundit janë raportuar 4 vdekje tek pacientët pozitivë me COVID19 nga Tuzi (1) dhe Podgoricë (3). Në 24 orët e fundit janë shëruar 154 pacientë. Aktualisht në Mal të Zi raste pozitive me COVID19 janë 4094, ndërsa në Tuz janë gjithsej 20 raste aktive.

SHARE