AXHIQ: KTHIMI I MAFIES ËSHTË QËLLIMI I SULMUESVE NË SEKTORIN E SIGURISË

Sulmet në sektorin e sigurisë janë plotësisht të pritshme, dhe interesi i përbashkët i sulmuesve është kthimi i mafias, tha ministri i Punëve të Brendshme, Filip Axhiq.

“Sulmet e sinkronizuara ditore në sektorin e sigurisë janë plotësisht të pritshme, dhe interesi i përbashkët i sulmuesve është kthimi i mafies, interesat e së cilës kërcënohen plotësisht me ndalimin e biznesit të paligjshëm me miliarda euro”, ka thënë Axhiq në një postim në Facebook.

Ai theksoi se mafia “për të cilën kanë shtrirë tapetin e kuq në institucionet shtetërore prej vitesh, është futur në një gropë. Dhe së shpejti ajo do të zhvendoset nga vrima pas hekurave,” tha ministri.

SHARE