DUKAJ: PAGESAT E NDIHMËS SË FËMIJËVE DHE PËRFITIMEVE SOCIALE PO FUNKSIONOJNË PA PROBLEME

Fiskalizimi po funksionon pa probleme, si dhe pagesat e ndihmës shtesë për fëmijë dhe beneficioneve sociale, tha ministri i Administratës Publike Marash Dukaj. “Me rimëkëmbjen graduale të infrastrukturës së IT-së së qeverisë dhe rrjetit të organeve shtetërore, u vendos komunikimi elektronik i qetë në organet e administratës shtetërore, përdorues të domenit http://gov.me, si dhe komunikimi me ekonominë dhe qytetarët,” ka shkruar ai në Twitter. MAP, siç thotë ai, po punon me përkushtim për rikuperimin dhe vënien në punë të sa më shumë sistemeve të informacionit. “Në bashkëpunim me kolegë të organeve të tjera, po punohet për vendosjen e komunikimit elektronik edhe në organet e tjera shtetërore. Pa probleme po funksionon edhe fiskalizimi, si dhe pagesat e ndihmës shtesë për fëmijë dhe beneficioneve sociale”, përfundon Dukaj.

SHARE