DEÇIQI FITON KAMPIONIN BUDUQNOST NË MES NË PODGORICËS

Fillim fantastik i kampionatit të 15-të të futbollit të Malit të Zi – Klubi Futbollistik “Deçiq” i rikthyer në rangun elitar mposhti kampionin me rezultat 2:0.

Lojtarët nga Tuzi ishin më të motivuar, më agresivë, më të organizuar dhe shumë më të aftë në zonën e rrezikut.

Goli i parë u shënua në minutën e 33-të nga Ilir Camaj, ndërsa në minutën e 69-të golin e dytë e shënoi Kristijan Vulaj.

Kjo është ndeshja e parë e KF Deçiq në Ligën e parë të Malit të Zi për këtë sezon, dhe patjetër një fillim i shkelqyeshëm.

SHARE