LIGA E KONFERENCËS: KF DEÇIQ DO TË PËRBALLET ME KF DRITA TË KOSOVËS

Sot në selinë e UEFA-s është tërhequr shorti i raundit të parë të kualifikimeve për Ligën e Konferencave. KF Deçiq dhe KF Podgorica do të shkojnë në Kosovë e Shqipëri. Sutjeska do të luajë kundër ekipit gjeorgjian Gagra në raundin e parë. Në debutimin e tij në skenën evropiane, KF Deçiq do të konkurrojë me KF Drita të Kosovës. Ekipi nga Tuzi do të jetë nikoqir në ndeshjen e parë. Debutuesi i dytë nga Mali i Zi – Podgorica – do të luajë me ekipin shqiptar Laçi, ku ndeshja e parë do të luhet në Shqipëri. Duke qenë se Podgorica dhe Sutjeska luajnë në arenën e DG, UEFA ndoshta do të zëvendësojë nikoqirët në njërën nga dy ndeshjet e përfaqësuesve të Malit të Zi. Ndeshjet do të luhen më 8 dhe 15 korrik.

SHARE