ART CLUB: MBRËMJE AUTORIALE ME SHKRIMTARIN MUZAFER CAUSHI

Shoqata e Artistëve dhe Intelektualëve “Art Club” do të organizojë mbrëmje autoriale me shkrimtarin Muzafer Çaushi, e cila mbahet në kuadër të edicionit të 28-të të manifestimit letrar “Kalimera Poetike – Basri Çapriqi”. Mbrëmja autoriale do të mbahet të enjten, më 17 qershor 2021, ora 20.00, në mjediset e Qendrës së Kulturës – Ulqin.

SHARE