ZBULOHET NJË RAST ME KORONAVIRUS NË BUDVA

Sot, laboratorët e Institutit përfunduan analizën e 34 mostrave për koronavirusin e ri, duke përfshirë një rast të zbuluar rishtazi nga Budva, i cili ishte në Bosnje dhe Hercegovinë disa ditë para fillimit të simptomave (kollë i thatë, temperatur).

Hulumtimi epidemologjik i rastit dhe identifikimi i kontakteve janë duke vazhduar.

Numri i rasteve të zbuluara #COVID19 që nga fillimi i epidemisë në Mal të Zi është 326.

SHARE