PA NDALIM LËVIZJEJE, KAFENETË DHE QENDRAT TREGTARE JANË TË HAPURA

Lëvizja nga 11 e mbrëmjes deri në 5 të mëngjesit nuk është e ndaluar nga sot, dhe kafenetë, restorantet dhe qendrat tregtare kanë filluar të punojnë.

Që nga sot, trafiku në automjete të pasagjerëve dhe TAXI lejohet në të gjithë territorin e Malit të Zi, ndërsa nga e hëna, rruga publike dhe transporti hekurudhor.

Shfuqizohen edhe masat e përkohshme që maksimumi dy të rritur mund të udhetojnë në një automjet pasagjerësh si në transportin publik dhe privat është e obliguar përdorimi i maskave ​​mbrojtëse, përveç në transportin privat në rastin kur udhetojnë anëtarët e familjes.

SHARE