SHËNDETI DHE JETA E QYTETARËVE MË TË SHENJTA

Mitropolia malazeze bregdetare njoftoi se liturgjitë e Pashkëve do të mbahen pa praninë e besimtarëve dhe i ftoi ata të festojnë festën me respektin dhe drejtimin e profesionit mjekësor. Trupi Koordinues Kombëtar përshëndeti vendimin e Mitropolisë malazeze bregdetare për të mos organizuar liturgji tradicionale për Pashkë, d.m.th. takime që do të ishin në kundërshtim me masat e miratuara siç rekomandohet. “Kështu vepruan bashkëqytetarët tanë të besimit katolik fundjavën e kaluar, për të cilën i falënderojmë. Shëndeti dhe jeta e qytetarëve janë të shenjta që duhet të mbesin mbi të gjitha keqkuptimet e mundshme, dhe koha që do të vijë do të konfirmojë qëllimet tona të mira,” theksuan nga TKK. Pas takimit me ekspertët mjekësorë, ata thanë se janë të bindur se rreziku i një infeksioni fatal nuk ka kaluar ende.

SHARE