TË GJITHA LLOJET E DERIVATEVE DO TË JENË MË TË SHTRENJTË

Që nga nesër, të gjitha llojet e karburanteve në Malin e Zi do të jenë një deri në tre cent më të shtrenjtë, njoftoi Ministria e Investimeve Kapitale. Çmimet e Eurosuper 95 dhe 98 do të jenë më të larta përkatësisht tre cen dhe katër cent dhe do të kushtojnë Eurosuper 95 – 1,30 euro ndërsa Eurosuper 98 – 1,34 euro. Eurodizel do të rritet në çmim për një cent dhe do të kushtojë 1.14 euro, ndërsa vaji djegës do të rritet për një cent dhe për dy javët e ardhshme do të kushtojë 1.12 euro.

SHARE