URA SOT BISEDIME ME PËRQAFUESIT E PARTISË SOCIALDEMOKRATE, PSP-së DHE PAKICAVE

Sot, Lëvizja Qytetare URA vazhdoi negociatat për qeverinë e pakicës me përfaqësuesit e Partisë Socialdemokrate, Partisë Socialiste Popullore, si dhe me kreun e Partisë Boshnjake Ervin Ibrahimoviq dhe Nik Gjeloshaj nga Lista Shqiptare. Kujtojmë se përfaqësuesit e LQ URA kanë biseduar dje me përfaqësuesit e Socialdemokratëve të Malit të Zi. Më herët, LQ URA njoftoi se konsultimet për qeverinë e pakicës do të vazhdojnë këtë javë.

SHARE