MË 17 SHKURT, NË QKI „MALËSIA“, EKSPOZITA ME DOKUMENTE ARKIVORE DHE FOTOGRAFI EKSKLUZIVE NGA JETA DHE VEPRA E HASAN PRISHTINËS

Më 17 shkurt 2022, me fillim në orën 11:00, në QKI ,,Malësia”, në Tuz, komuna e Tuzit në bashkëpunim me IP QKI “Malësia” dhe Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore të Shqiptarëve – Shkup, Arkivi Qëndror i Shtetit -Tiranë dhe Mehmet Prishtinën, përfaqësues i trungut familjar të Hasan Prishtinës, do të organizojë Ekspozitë me dokumente arkivore dhe fotografi ekskluzive nga jeta dhe vepra e Hasan Prishtinës, Kryeministrit të 8-të të Shqipërisë.

SHARE