Instagram prezantoi veçorinë e re BeReal – Candid Stories

Aplikacioni popullor gjithashtu merr një veçori të re të Shënimeve dhe Profilet e Grupit.

Kloni BeReal i Instagramit është tashmë zyrtarisht i disponueshëm. Meta prezantoi “Candid Stories”, një veçori e re për Instagram Stories që përsërit selfiet e postuara një herë në ditë, të ngjashme me ato nga platforma BeReal.

BeReal, i cili u publikua fillimisht në 2019, ka krijuar një ndjekje të qëndrueshme gjatë viteve, veçanërisht në mesin e adoleshentëve dhe përdoruesve të Gen Z. Aplikacioni promovohet si një alternativë më autentike ndaj rrjeteve sociale kryesore, pasi lejon që përmbajtja të postohet vetëm një herë në ditë dhe ka mënyra të kufizuara të ndërveprimit midis përdoruesve.

Ashtu si BeReal, Instagram Candid Stories do t’i nxisë përdoruesit të ndajnë një selfie një herë në ditë dhe përdoruesit do të mund të shohin përmbajtjen Candid të miqve të tyre vetëm pasi të ngarkojnë përmbajtjen e tyre.

Selfie të sinqerta, si postimet e BeReal, do të krijojnë një foto njëkohësisht me kamerën e pasme dhe kamerën selfie të pajisjes.

BeReal nuk është platforma e vetme me të cilën Instagram po konkurron me përditësimin e saj të fundit. Aplikacioni ka gjithashtu një veçori të re “Shënime”, e cila u lejon përdoruesve të bashkëngjisin një përditësim të statusit me 60 karaktere në kutinë hyrëse të profilit të tyre në Instagram.

Ka edhe veçori të tjera, të tilla si Profilet e Grupit që lejon një grup miqsh të krijojnë profile të përbashkëta me shumë bashkëpunëtorë. /Telegrafi/

SHARE