Për 13,500 rusë dhe 11,100 ukrainas miratohet qëndrimi në Mal të Zi


Pak më shumë se 13.500 mijë shtetas rusë kanë miratuar qëndrim të përkohshëm ose të përhershëm në Malin e Zi, ndërsa janë rreth 11.100 ukrainas mbi bazën e mbrojtjes së përkohshme ose qëndrimit të miratuar.  Këtë e tregojnë të dhënat e dorëzuara nga Ministria e Punëve të Brendshme në Portalin e TVMZ. Që nga fillimi i luftës në Ukrainë në shkurt, 112.755 shtetas rusë dhe 50.614 ukrainas kanë aplikuar për qëndrim deri në 90 ditë. 

SHARE