QYTETARËT E KOMUNËS SË TUZIT NESËR PA UJË

Konsumatorët nga qendra e Komunës së Tuzit do të jenë pa ujë nesër nga ora 9 e mëngjesit deri në orën 3 pasdite. “Ata do të mbeten pa ujë për shkak të punimeve në rrjetin e ujësjellësit,” u njoftua nga Ujësjellësi dhe Kanalizimi.

SHARE