GJUKANOVIQ: MË 5 DHJETOR, ZGJEDHJET NË MOJKOVC, PETNICË DHE CETINJE

Podgorica, 08.12.2020. - Crnogorski predsednik Milo Djukanovic izjavio je da sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vucicem nema komunikaciju niti poslovni odnos i odbacio ocene da ga je Evropska unija (EU) "pustila niz vodu". U intervjuu agenciji Beta Djukanovic je rekao da mu se srpski predsednik Aleksandar Vucic nije javio niti trazio sastanak sa njim kada je bio na sahrani mitropolita Amfilohija u Podgorici i dodao da na Vucicevu posetu Crnoj Gori gleda kao na privatnu. Uz intervju Bete. (BETAPHOTO/STR/MO)

Presidenti i Malit të Zi, Millo Gjukanoviq, mori vendimin për të thirrur zgjedhje për këshilltarë në Kuvendin Komunal të Mojkovcit, Petnicës dhe Cetinjes. Siç njoftohet nga zyra e presidentit Gjukanoviq, zgjedhjet do të mbahen më 5 dhjetor. Vendimi u mor në përputhje me Kushtetutën e Malit të Zi dhe Ligjin për Zgjedhjen e Këshilltarëve dhe Deputetëve. “Ky vendim hyn në fuqi ditën e miratimit të tij dhe botohet në “Gazetën Zyrtare të Malit të Zi “ dhe në “Gazetën Zyrtare të Malit të Zi – rregulloret komunale”. Vitin e ardhshëm, zgjedhjet lokale duhet të mbahen në Ulqin dhe Berane, ndërsa në pranverë edhe në 12 komuna të tjera. 

SHARE