EURODIZEL MË I LIRË NGA MESNATA

Eurodieseli në Malin e Zi nga mesnata do të lirohet për 3 cent ndërsa çmimet e dy llojeve të benzinës nuk do të ndryshojnë, njoftohet nga Ministria e Ekonomisë. Qytetarët do të paguajnë 97 cent për një litër Eurodiesel për dy javët e ardhshme, respektivisht 95 cent. Çmimet e Eurosuper 95 dhe 98 do të mbeten të pandryshuara në 1,14 euro gjegjësisht 1,17 euro.

SHARE