RRETH SHKARKIMIT TË MINISTRIT LEPOSAVIQ MË 16 QERSHOR

Të Mërkurën, më 16 qershor, deputetet e Parlamentit të Malit të Zi do të diskutojnë propozimin për shkarkimin e Ministrit të Drejtësisë, të Drejtave të Njeriut dhe të Pakicave, Vlladimir Leposaviq, njoftoi Kryetari i Parlamentit, Alleksa Beçiq. “Të Mërkurën, në orën 12, ne do të zhvillojmë një seancë të shkurtër e cila do të ketë si pikën e saj të parë në rendin e ditës miratimin e Vendimit për zgjatjen e punës së Komisionit për Reformën Gjithëpërfshirëse Zgjedhore, dhe ndoshta, siç u njoftua nga kolegu im Knezheviq, një ndryshim në Ligjin e Punës, i cili do të mundësojë parashikimin që është azhurnuar në publik rreth 66 vjet të uljes së pragut për pensionin e pleqërisë, do të hyjë në fuqi në fillim të vitit 2022,” tha Beçiq.

SHARE