Hudhra, kura për shumë infeksione

Hudhra padyshim është një nga antibiotikët më të fuqishëm natyrorë dhe është gjetur të jetë veçanërisht i fuqishëm në luftën e 14 infeksioneve të ndryshme.

Shumica e cilësive mjekësore të hudhrës janë për shkak të pranisë së një përbërësi squfuri të njohur si alicin, i cili gjithashtu jep erën e saj të athët. Ky përbërës mbron në mënyrë efektive kundër baktereve patogjene, viruseve, parazitëve, rezistente ndaj antibiotikëve dhe infeksioneve. Kur e prekni, allicin kthehet në acid sulfenik, i cili është eliminatori më i shpejtë i veprimit radikal.

Mënyra më e mirë për të korrur përfitimet shëndetësore të ofruara nga hudhra është të konsumoni atë të papërpunuar dhe duke e shtypur atë fillimisht, dhe pas 5 minutave ta hani.

Biblioteka Kombëtare e Mjekësisë përmban 4525 studime mbi hudhrën që tregojnë se ajo trajton me sukses më shumë se 150 sëmundje kronike, si infeksionet dhe sëmundjet e zemrës. Hudhra është një nga mënyrat më të forta natyrore për të përmirësuar shëndetin e zemrës dhe për të parandaluar goditje dhe sulme në zemër.

SHARE