AKTIVITETET E JAVËS NË SHESHIN E KOMUNËS SË TUZIT

Komuna e Tuzit përmes rrjetit social Facebook ka njoftuar një sërë aktivitetesh gjatë javës që do të mbahen në sheshin e qytetit.

Më 13.12.2021, ora 18:00 – Program për fëmijë,

Më 14.12.2021, ora 16:00 – DJ.

Më 15.12.2021, ora 16:00 – Panairi i prodhimeve bujqësore,

SHKA ,,Ramadan Sharkiq”, SHKA ,,Koha” si dhe SHKA ,,Deçiq”.

Më 16.12.2021, ora 18:00 – Shkolla fillore ,,Bashkimi” – Panairi i punimeve artizanale të fëmijëve.

Më 16.12.2021, ora 19:30 – Program muzikor.

Më 17.12.2021, ora 16:00 – Panairi i ëmbëlsirave.

Më 18.12.2021, ora 12:00 – Shkolla fillore ,,Mahmut Lekiq” – Panairi i punimeve artizanale të fëmijëve, OJQ ,,fëmijët e Malit të Zi” si dhe programi për fëmijë.

Më 18.12.2021, ora 19:30 – Program muzikor.

Më 19.12.2021, ora 12:00 – DJ.

Pazari i dimrit është i hapur nga e hëna në të premten nga ora 16:00 deri në 23:00, kurse gjatë fundjavës nga ora 12:00 deri në 23:00.

SHARE