SHITJA DHE PËRDORIMI I FISHEKZJARREVE ËSHTË I NDALUAR

Ministria e Brendshme (MPB) lëshoi ​​një urdhër që ndalonte shitjen dhe përdorimin e sediljeve piroteknike. Urdhri u botua në faqen Zyrtare të Malit të Zi. Ndalimi, siç thuhet në dokument, u miratua për të mbrojtur jetën, shëndetin dhe sigurinë e njerëzve, mjedisin dhe pronën. 

SHARE