SEKTORI I SIGURISË TË DREJTOHET NGA NJERËZ BESNIKË TË SHTETIT

Koalicioni “E zeza mbi të bardhë” kërkon që njerëzit që janë 100% besnikë të shtetit të jenë në poste të caktuara në qeverinë e ardhshme, veçanërisht ata që lidhen me sektorin e sigurisë, tha udhëheqësi i URA-s Dritan Abazoviq, duke shtuar se ai nuk do të devijojë asnjë milimetër. Në një intervistë për “Vijesti”, ai tha se koncepti midis tij dhe kryeministrit të caktuar për përbërjen e qeverisë së re, Zdravko Krivokapiq, që profesionistët duhet të drejtohen nga Agjencia e Sigurisë Kombëtare dhe Drejtoria e Policisë, ishte plotësisht e harmonizuar. “Pra, jo persona që janë anëtarë të qartë politik të grupeve të caktuara,” tha Abazoviq. Ai gjithashtu tha se ata kanë mbështetjen e bashkësisë ndërkombëtare për zgjidhje të tilla.

SHARE