INSTITUTI: 31 RASTE TË REJA, ASNJË VIKTIMË

Në 24 orët e fundit, 31 raste të reja të infektimit me koronavirus janë regjistruar në Malin e Zi, njoftoi Instituti i Shëndetit Publik (ISHP). ISHP-ja thekson që laboratorët e tyre dhe të tjerë publik dhe privatë që merren me diagnozën e infeksionit të koronavirusit përfunduan analizën të hënën dhe dorëzuan rezultate në Institutin për 1,427 mostra. Rastet e zbuluara rishtazi janë nëntë nga Podgorica, tetë nga Budva, katër nga Herceg Novi, tre nga Kotorri dhe Tivari, dhe nga një nga Nikshiqi, Bijello Pole, Ulqini dhe Plevla. Është raportuar shërimi i 26 pacientëve deri në orën 3 pasdite. Duke marrë parasysh të gjitha rastet e sapo zbuluara, si dhe numrin e të rikuperuarve, numri i përgjithshëm i rasteve aktive COVID-19 në Mal të Zi është 322. Vlera e normës kumulative 14-ditore të incidencës në nivelin e Malit të Zi për të hënën është 46.51.

SHARE