66 TË INFEKTUAR ME KORONAVIRUS NË MAL TË ZI

dangerous coronavirus Covid-19 virus in a laboratory - infection of 2019-nCoV virus. Global pandemic risk due to coronavirus outbreak

Laboratorët e Institutit të Shëndetit Publik (ISHP) përfunduan analizën PCR të 479 mostrave për koronavirusin e ri në 24 orët e fundit, ndër të cilat 66 rezultate ishin pozitive.

Gjatë ditës, vdekja e një pacienti që ishte trajtuar në Spitalin që i përket Komunës së Beranës dhe vdekja e të cilit ishte raportuar më parë është konfirmuar.

Këta janë pacientë, mostrat e të cilëve rezultuan pozitiv sot:

Podgoricë 19

Beranë 10

Nikshiq 9

Rozhaj7

Cetinjë 6

Plevle 5

Tivar 3

Ulqin 2

Budva 2

Bijello Pole 2

Herceg Novi 1

Numri i përgjithshëm i vdekjeve të konfirmuara që nga fillimi i qershorit nga virusi Covid19 është 15, ndërsa është konfirmuar se janë shëruar edhe 2 persona të tjerë. “Që nga fillimi i qershorit, numri i përgjithshëm i rasteve të regjistruara është 963, me 15 vdekje të konfirmuara dhe aktualisht 15 të rikuperuara. Numri i rasteve aktive aktualisht është 933”, thuhet në deklaratë.

SHARE