SPORTISTËT NË GRUPE MË TË VOGLA MUND TË STËRVITEN NGA E PREMTJA

Trupi Koordinues Kombëtar ka rënë dakord që niveli i dytë i paralajmëruar i zbutjes së masave të përkohshme në sport do të fillojë të Premten, 15 maj, dhe jo të hënën, 18 maj, siç u njoftua më parë.

“Me kërkesë të disa federatave dhe shoqatave sportive, me të cilat është pajtuar TKK, shkalla e dytë e zbutjes së masave të përkohshme në lidhje me sportin do të hyjë në fuqi të Premten, 15 maj, në vend të së hënës, 18 maj, siç ishte planifikuar dhe vendosur më parë”, u njoftua nga Qeveria e Malit të Zi.

Siç u njoftua më parë, do të sigurohen aktivitete të brendshme dhe të jashtme që mund të kryhen në grupe, por për sportet më të mëdha në ekip, duhet të merret parasysh mundësia e ndarjes së ekipit në grupe më të vogla gjatë trajnimit, kur është e mundur.

U vendos që faza e tretë e zbutjes së masave në sport, në të cilën do të jetë e mundur të zhvillohen garat sportive pa praninë e audiencës, e cila u njoftua për më 1 qershor, do të fillojë më 30 maj.

SHARE